FABULOS! Numar RECORD de bilete vandute in cateva ore! Cate LOCURI mai sunt DISPONIBILE la meciul Romaniei cu Finlanda

468

Dupa anuntul facut de FRF ca meciul Romania-Finlanda se va juca cu spectatori, suporterii nationalei Romaniei au luat cu asalt casele de bilete.

Peste 30.000 de oameni au cumparat bilete la meciul Romaniei cu Finlanda, de joi seara la 21:45. Pretul unui bilet este de 20 de lei, indiferent daca este la tribuna sau la peluza, acestea putand fi achizitionate atat de la casele de bilete cat si online, dar si de la magazinele Inmedio si Germanos.

Mai mult, FRF a decis sa ofere 10.000 de bilete gratuite persoanelor care au cumparat un „bilet virtual” la acest meci, inainte sa se stie decizia UEFA.

Federatia a facut marti dimineata o cerere la Metrorex pentru prelungirea programului in ziua meciului, joi seara. Primul raspuns venit din partea Metrorex a fost ca nu au primit nicio cerere oficiala, marti in jurul pranzului.

FRF poate ajunge iar in postura jenanta de la meciul cu Grecia, atunci cand a anuntat ca metroul are un program extins insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza federatiei, care nu s-a inteles cu conducerea Metrorex in aceasta privinta. Mii de fani au ramas pe drumuri dupa meci, fiind nevoiti sa mearga pe jos sau sa ia taxiul!

sursa: sport.ro