FABULOS: S-au aflat salariile staff-ului lui Reghe. Cat castiga Reghe, cat ia Neubert si bonusul URIAS pentru Champions League

535

Argaseala a comis-o, dezvaluind detaliile contractuale ale staff-ului lui Reghe.

„Imi pare rau, nu pot sa va dau detalii despre contractul lui Reghe, va rog sa ma intelegeti”, s-a scuzat Becali joi dimineata. Cateva ore mai tarziu, Valeriu Argaseala s-a dat de gol intr-un mare fel.

Valeriu Argaseala a iesit de la negocieri cu un zambet larg pe fata si cu absolut toate detaliile contractuale ale noului staff scrise pe o foaie, pe care o tinea, neglijent, in mana.

Un fotograf de la Gazeta Sporturilor a surprins momentul, iar toate secretele discutiilor au fost astfel la un zoom distanta.

Gigi Becali cheltuieste o avere pentru Reghecampf si oamenii lui. Salariile insumate ajung la 600.000 de euro pe an, iar bonusul pentru accederea in grupele Champions League este unul nemaivazut in fotbalul romanesc – 2.220.000 de euro.

Reghecampf: 360.000 € / an
Neubert: 96.000

Petrea 42.000 €

Termure: 42.000 €
Tene 42.000 €
Clubul ii mai plateste 500 de euro lui Neubert pentru chiria unui apartament.

 „Nu pot sa va spun, va rog sa ma credeti, Reghecampf mi-a spus ca se supara daca divulg sumele”, s-a scuzat Gigi Becali ieri dimineata la Ora Exacta in Sport.

Dupa gafa lui Valeriu Argaseala, Becali va mai scoate probabil din buzunar 2 euro pentru a-i cumpara presedintelui o mapa 🙂

sursa: sport.ro