FABULOS: Un jucator vrea sa CUMPERE Arsenal. Ce jucator de la „tunari” poate deveni PATRON

394

Un jucator poate deveni patronul clubului Arsenal Londra.

Mathieu Flamini, mijlocasul lui Arsenal, este convins ca poate revolutiona industria si lumea. Francezul in varsta de 31 de ani a pornit o afacere care poate pune punct industriei petroliere.

Flamini a facut primii pasi in urma cu sapte ani, dar nu a vorbit cu nimeni despre afacerea sa, nici macar cu membrii familiei. In 2008, cand a plecat de la Arsenal la AC Milan, Flamini l-a cunoscut pe economistul Pasquale Granata, iar cei doi au venit cu idee revolutionara.

Potrivit The Sun, Flamini si Granata au creat firma GF Biochemicals, prima firma capabila sa produca acid levulinic, o substanta ce poate inlocui cu succes petrolul. Acidul levulinic poate fi obtinut din porumb sau deseuri din lemn si poate inlocui petrolul.

\”Timp de sapte ani nu am vorbit cu nimeni despre acest lucru. Cand am ajuns la Milano, m-am intalnit cu Pasquale si in scurt timp am devenit foarte buni prieteni pentru ca impartaseam aceleasi idei si principii. Am fost dintotdeauna apropiat de natura, m-au preocupat schimbarile climaterice, incalzirea globala. Acum putem rezolva o parte a problemei. Acidul levulinic este una din cele 12 molecule capabile sa inlocuiasca petrolul in orice forma a sa si este identificata si aprobata de Departamentul de Energie al Statelor Unite ale Americii. Suntem pionieri, deschidem o piata complet noua. Din aceasta afacere se poate obtine si profit, bineinteles. Castigul estimat este de 20 de miliarde de lire sterline\”, a declarat Flamini pentru The Sun.

Compania lui Flamini a primit finantare din partea Milan Polytechnic, iar jucatorul lui Arsenal a investit milioane de euro in afacerea sa. Englezii se intreaba acum, mai in gluma, mai in serios daca ideea lui Flamini va fi implementata la scala globala, iar el va obtine profitul estimat, va cumpara clubul Arsenal?

Flamini si-a inceput cariera de la Ol.Marseille, a jucat pentru Arsenal in perioada 2004-2008, intre 2008 si 2013 a evoluat pentru AC Milan, iar din 2013 a revenit la echipa din Londra.

sursa: prosport.ro