Fetele de la Spice Girls s-au reunit special pentru inchiderea Jocurilor Olimpice

467

Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va pune in scena duminica, de la ora locala 21,00, un „foc de artificii” de artisti britanici, cu participarea confirmata a trupelor Monty Python si Spice Girls, dar cu absenta reginei, aflata in vacanta la Balmoral in Scotia, informeaza AFP.

„Regina si printul Filip vor ramane la Balmoral”, a declarat un purtator de cuvant al palatului Buckingham, dezmintind informatiile aparute in presa britanica.

In schimb, Spice Girls in efectiv complet, inclusiv cu Victoria Beckham, sotia fotbalistului britanic David Beckham, vor incanta publicul cu un show de zile mari, presa publicand deja fotografii surprinse la repetitiile efectuate pe un stadion din Dagenham, la periferia Londrei.

Conform directorului muzical David Arnold, umorul si muzica vor fi maestri de ceremonie si vor incerca sa rezume „spiritul acestor Jocuri, usor anarhic, usor zburdalnic, amuzant, emotionant, entuziasmant si, mai ales, british”.

Peste 4.000 de voluntari au participat la repetitiile ceremoniei, care va incepe la ora locala 21,00 pe stadionul olimpic.

Drapelul Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va fi purtat de gimnasta Sandra Izbasa, care a cucerit titlul olimpic la sarituri si a luat medalia de bronz cu echipa feminina de gimnastica.

La finalul ceremoniei, presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Jacques Rogge, va declara oficial inchiderea Jocurilor Olimpice, iar flacara olimpica va fi stinsa dupa ce a ars timp de 16 zile.