FOTBALIST de la CFR Cluj condamnat la inchisoare!

1148

proba_de_foc_pentru_cfr_clujCurtea de Apel Cluj a mentinut condamnarea lui Ioan Hora (24 de ani) dispusa de Judecatoria Cluj, la pedeapsa de 6 luni de inchisoare cu suspendare conditionata pe 2 ani, pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumurile publice.

In urma cu doi ani, pe vremea cand juca inca la Gloria Bistrita, dupa un meci cu CFR disputat la Cluj, Hora a izbit, in dimineata urmatoare, intr-o intersectie centrala, fara sa acorde prioritate, un alt autoturism, pe care l-a proiectat in zidul Prefecturii, scrie Libertatea. Tanarul de 24 de ani a refuzat testarea alcoolica, iar analiza sangelului a aratat o concentratie de 1 g la litru.

Initial, fotbalistul le-a declarat politistilor ca a baut intr-un bar din localitate, dar s-a razgandit si apoi a sustinut ca s-a intalnit cu tatal sau, care i-ar fi adus masina, si a baut cu el in parcarea aeroportului. Versiunea sa nu a putut fi confirmata de nici un martor.

Persoanele care l-au vazut dupa accident au declarat ca vorbea si se deplasa cu greutate, dar aparatorul sau, avocatul Eugen Iordachescu a sustinut ca era afectat de impactul accidentului.