Ce decizie a luat FRF fata de patronul Metalul Resita dupa boicotul jucatorilor sai.

Patronul de la Metalul Resita, Catalin Rufa, e convins ca jucatorii au fost manipulati sa faca rau clubului.

UPDATE: Jucatorii Rapidului au intrat in aceasta seara pe teren, la meciul cu Farul, cu un banner pe care au scris „Respect Resita”.


FRF a luat masuri dure, dupa ce jucatorii de la Metalul Resita au boicotat partida din weekend cu Olimpia Satu Mare, satui de saracia pe care trebuie sa o indure in Liga a II-a.

Astfel, patronul Catalin Rufa va avea o plata suplimentara de facut, una consistenta, pentru ca nu si-a platit la timp jucatorii.

„Clubul CS Metalul Resita se sanctioneaza cu Forfait (3-0 in favoarea echipei Olimpia Satu Mare), scaderea a trei puncte din clsament si o penalitate sportiva 79.500 de lei.”, se arata in comunicatul Comisiei de Disciplina si Etica a FRF.

Intr-un interviu acordat zilele trecute publicatiei locale caon.ro, Catalin Rufa vorbea despre un complot al AFAN impotriva clubului sau.

„Nu pot fi solidar cu asemenea actiuni. Pe de o parte ii inteleg ca s-au acumulat niste frustrari, probabil si din lipsa banilor si a rezultatelor. Din ce am observat eu din interviurile pe care ei le-au dat in presa, cred ca e vorba de o regie pusa la cale impreuna cu cei de la AFAN (Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori).”

„Cred ca este vorba despre un complot impotriva Metalului Resita, care pana la urma a recurs la insolventa pentru ca jucatorii sa-si primeasca banii, nu sa nu si-i ia. Altfel, mergeam direct spre faliment, desfiintam echipa si nu mai lua nimeni niciun ban.”, a spus patronul clubului.

La meciul cu Olimpia Satu Mare, jucatorii de la Metalul Resita au refuzat sa joace fotbal. Au intrat pe teren cu un banner pe care era scris „Fotbalisti 2015 = sclavi” si au afisat apoi mai multe mesaje: „Murim de foame”, „Ajutor” sau „Opriti sclavia”. Partida s-a oprit dupa doua minute, iar gestul lor a fost aplaudat de adversari.

Sursa foto: ProSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.