FOTO – Asa arata URMASUL Loganului: Renault SCALA va fi prezentat la Salonul de la Paris!

599

Presa din India a publicat o serie de fotografii cu noul model pe care Renault se pregateste sa-l lanseze luna viitoare, in conditiile in care si Dacia va prezenta, la Salonul Auto de la Paris, un model cu care vrea sa inlocuiasca vechiul Logan produs la Mioveni.

Forografii cu Renault Scala au fost publicate si pe site-urile oficiale ale companiei din India si Egipt.

Potrivit indianautosblog.com, Renault Scala va fi lansat in prima saptamana a lunii septembrie si va fi disponibil atat in varianta pe benzina, cat si diesel.

Pe de alta parte, presa din strainatate a publicat mai multe imagini cu noul model produs de Dacia, dar probele s-au efectuat cu automobile camuflate, care nu lasau sa se vada detalii legate de design.

In urma cu doua luni, vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, declara ca pregatirile pentru „Logan 2” sunt in grafic si ca anul acesta vor iesi cu un produs nou.

Intrebat in ce masura „Logan 2 „va fi similar actualului model, Stroe a spus ca nu agreeaza termenul „Logan 2”, ca vor exista elemente de baza asemanatoare, mai ales pe partea de mecanica, dar „este o alta masina”.

Sursa: Incont.ro