FOTO Dinamovistul Alvarez l-a eclipsat pe coechipierul Tucudean cu un Lamborghini LP 570-4 Superleggera

851

Edgar Alvarez a fost adus de Dinamo din Serie A, de la Palermo. Mijlocasul hondurian este platit regeste de „câini”, desi pâna acum a jucat doar un sfert la Chiajna, dupa care a suferit o contractura musculara.

Daca pe plan sportiv Alvarez nu a reusit sa impresioneze deocamdata, el a izbutit sa se faca respectat intre colegi dupa ce i-a dat clasa lui Tucudean in parcarea clubului.

Fostul fotbalist al lui Palermo si-a cumparat acum trei luni un Lamborghini LP 570-4 Superleggera, negru, care eclipseaza bolidul Ferrari 458 al lui Tucudean. Luni s-a risipit misterul italianului care ii trezise pe jucatorii lui Bonetti inaintea de partida cu Chiajna, intrând cu Lamborghini-ul in cantonamentul de la Saftica. Acesta se numeste Francesco Di Maio si este cel mai cunoscut dealer auto pentru fotbalistii din „Cizma”, printre clientii lui numarându-se Fabrizio Miccoli de la Palermo, Matias Silvestre de la Inter, dar si câtiva antrenori importanti. El a venit special in România la rugamintea lui Alvarez, pentru a-i aduce masina de la Milano. „Sunt prieten bun cu Edgar Alvarez. Dinamo a facut o achizitie foarte buna, este un jucator super-rapid. Uneori glumesc cu el si ii spun ca e mai rapid decât masinile pe care eu le vând. I-am adus acest Lamborghini pe care l-a cumparat acum doua luni. Am facut opt ore de la Milano la Budapesta si douasprezece ore de la Arad la Bucuresti. Aveti probleme pentru ca nu aveti autostrazi. Insa, când am ajuns in Capitala, mi-am schimbat parerea proasta pe care o au toti italienii despre tara voastra. Ma intrebam: ‘Unde sunt? Am ajuns pe Marte?’. E foarte frumos acest oras. Am vizitat Casa Poporului, care cred ca e cea mai spectaculoasa constructie din toata Europa”, a declarat Di Maio. Si Tucudean de la Dinamo are un super bolid. Acesta conduce un Ferrari. Sursa: Can Can