FOTO EMOTIONANT: Cristina Neagu a ingenunchiat in fata FANILOR OLTCHIM!

785

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2010, a revenit pe teren dupa 20 de luni de absenta. Neagu a jucat 31 de minute in meciul Oltchim-Hypo, din Liga Campionilor, iar la final le-a multumit fanilor din Rm. Valcea cu un gest emotionant.

Cristina Neagu a jucat primul meci dupa 20 de luni saptamana trecuta, in campionat, in meciul de la Brasov, Corona-Oltchim, dar a intrat pe teren doar pentru cateva minute si pentru a transforma o lovitura de la 7 metri. Acum, cu Hypo, Cristina Neagu a primit toata incredrea din partea antrenorului Jacobn Vestergaard: a jucat 31 de minute, a marcat trei goluri si a dat doua pase decisive.

„Inca resimt dureri la umar. Nu pot sa arunc asa cum o faceam inainte, dar simt ca progresez”, adeclarat CristineaNeagu inainte de meciul cu Hypo. La final, galeria a afisat un banner cu mesajul „Dupa 20 de luni de chin, urmeaza succesul deplin”, iar replica sportivei a fost emotionanta: le-a multumit celor 2.000 de fani si a ingenuncheat pe parchetul salii.