FOTO: Imagini FANTASTICE din garajul lui Ronaldo. CATE si ce SUPER-MASINI are starul REALULUI

790

Cine nu ar vrea sa fie Cristiano Ronaldo?! Faima, iubite celebre, zeci de milioane de fani in toate colturile lumii, o Planeta la picioare, bani cu nemiluita, dar si cele mai luxuoase masini pe care ti le poti imagina.

Acesta este viata starului lui Real Madrid, prezentata de filmul documentar intitulat chiar „Ronaldo”, regizat de britanicul Anthony Wonke care a aparut in cinematografe in urma cu cateva zile.

Produs de ‘On the Corner Films’, ‘We Came We Saw We Conquered Studios’ si de ‘Mediapro’ si distribuit de Universal Pictures, filmul prezinta viata lui Cristiano Ronaldo din afara gazonului.

Starul portughez are o stransa legatura cu mama lui, Maria Dolores dos Santos Aveiro, si cu fiul sau provenit dintr-o relatie amoroasa secreta, Cristiano Ronaldo Jr.

Dupa cum multi banuiau, „septarul” Realului duce o viata cu adevarat somptuoasa, iar masinile de lux nu lipsesc! Lusitanul are doua garaje si nu mai putin de 16 bolizi de sute de mii de euro, de la Ferrari, la Chrysler sau Porsche.

„Ghici care masina lipseste!”

Intr-o scena din film, Cristiano il supune pe fiul sau unui test cu adevarat haios. „Ghici care masina lipseste!”, ii spune fotbalistul baiatului, deschizand usile la cele doua garaje.

Ronaldo Jr s-a uitat uluit, incercand sa gaseasca raspunsul. A nimerit dintr-a parta incercare. „Lamborghini! Lamborghini!„, a exclamat pustiul de cinci ani.

Da, Cris, Lamboghini-ul lipseste. Tocmai l-am dus in service, ca am niste probleme cu el„, i-a raspuns tatal, mandru de fiul sau.

sursa