FRF-ul i-a propus lui Mititelu despagubiri de 8 milioane de euro. Craiova REFUZA!

403

Patronul AdrianMititelu ramine ferm si cere Federatiei imposibilul: ”Joc in liga secunda doar daca imi dau inapoi cei 39 de fotbalisti sau despagubiri pentru prejudiciul creat prin dezafilierea ilegala”.

Nici Craiova, nici FRF n-au facut inca vreun demers oficial in plan sportiv. Iar controversele continua. „De ce sa-i inscriem si unde? Nu scrie nicaieri in sentinta ca trebuie ca Universitatea sa fie inclusa in Liga I sau in Liga a 2-a”, sustine juristul FRF, Adrian Stingaciu.

Neoficial, Federatia i-ar fi facut insa o propunere patronului Adrian Mititelu: „Echipa in liga secunda si opt milioane de euro despagubiri. Cu trei milioane iti platesti datoriile la fisc si de restul iti faci lotul de jucatori”. Oferta refuzata!

Adrian Mititelu dezvaluie planul Craiovei: „Vom notifica Federatia sa ne repuna in situatia dinaintea dezafilierii. Prima pretentie este sa ne dea inapoi cei 39 de jucatori, ceea ce stiu ca nu se poate. Varianta doi, sa ne plateasca prejudiciul. Nu-i pot obliga sa ne inscrie in Liga I, fiindca n-am o decizie ca m-au retrogradat fraudulos. Numai daca recunosc ei asta! Mircea Sandu si Dragomir vor sa ma bage in Liga a 2-a, sa fiu umilit. Vor sa duca in derizoriu problema jucatorilor pierduti din cauza lor. Oricum, DNA va incepe procesul si isi vor pierde functiile”.

„Numai daca mi i-ar da inapoi pe Gaman si pe Lung as lua 5 milioane de euro pe ei, bani din care mi-as achita datoriile la stat si mi-as face lot. Asta acum, intr-o saptamina, nu peste o luna!” (Adrian Mititelu, patron U Craiova)

sursa: gsp.ro.