Alexandra Dinu, fosta sorie a lui Adrian Mutu, este logodita inca de anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli. Cei doi au luat decizia de a se casatorii in 2013.

Magnatul italian Andrea Rizzoli este mostenitor al celui mai important imperiu media Italia. Alexandra Dinu si Andrea Rizzoli si-au anunta si casatoria pe care au programat-o in vara anului viitor, conform spuselor unei prietene apropiate a fostei sotii a lui Adrian Mutu, scrie raportmonden.ro.

In acest an, mama Alexandrei s-a recasatorit, dupa ce a divortat de Tiberiu Dinu, dupa 30 de ani de casnicie. Divortul a venit dupa doi ani de separare intre cei doi, mai ales ca fiecare ar fi avut in perioada de separare mai multe relatii extraconjugale.

Divortul a adus insa numeroase schimbari in viata Lilianei Dinu, mama Alexandrei Dinu. Acum, ea ocupa postul de consul al Romaniei in Catania, dupa cel de la Torino, si o cheama Iacob, dupa numele noului sau sot. Liliana a divortat de Tiberiu Dinu, consulul Romaniei la Milano, anul trecut, fara prea mult taraboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.