GALERIE FOTO – Noul Renault Clio 4 a fost LANSAT OFICIAL in Romania! Vezi cat costa!

486

Clio 4, modelul care exprima cel mai bine reinnoirea designului Renault, a fost lansat si in Romania. Noul model va fi disponibil incepand din 18 octombrie in toata reteaua Renault din Romania, cu pret de pornire de 10.200€, TVA inclus. In perioada 18-21 octombrie, toti cei care vor vizita showroom-urile Renault se vor convinge de ce se spune despre noul model ca este cel mai pasional Clio.

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Paris 2012, pentru presa din Romania, noul Clio a fost lansat oficial in data de 15 octombrie, in cadrul unui eveniment in care totul, de la decor, pana la discursuri si momentul artistic au accentuat starea pe care ti-o imprima noul Clio- pasiunea. Romania este una dintre primele tari din Europa in care noul model este disponibil pentru cumparare.

Capitalizand atuurile intrinseci ale lui Clio – o masina extrem de versatila in viata de zi cu zi – Renault lanseaza noua generatie, Clio 4, ce aduce in prim plan puterea de seductie si pasiunea. Promisiunea de inovatie continua exprimata de semnatura de brand Renault, „Drive the change”, este reflectata foarte puternic de noul Clio. Astfel, Renault Clio 4 deschide un nou capitol in materie de design, marcat de influenta lui Laurens van den Acker. Inspirat de prototipul DeZir, designul noului Clio se remarca prin forma fluida si liniile curbe, care emana caldura si senzualitate.