Gaz Metan merge fara Eric si Lulacu la Bistrita. Asaftei legitimat oficial

698

Mediasul cauta vineri prima victorie din acest debut de campionat. Serios sifonati dupa înfrangerea din etapa trecuta de acasa cu Pandurii, cei de la Gaz Metan vor sa dea lovitura la Bistrita lui Jean Padureanu. Pustai spune ca si un punct ar fi bun pe terenul fostei echipe a actualului director al Mediasului, Ioan Horoba.

”Urmeaza un nou joc de campionat. Din nou începem aceasta etapa noi. Cu meciul nostru la ora 19.00. Sa speram ca am trecut repede peste esecul din meciul cu Pandurii si ca am învatat ce era de învatat pentru ca am întalnit o echipa buna care ne-a aratat cum trebuie sa evoluam si noi în deplasare. Partial am reusit si noi o repriza foarte buna la CFR. Nu mai vreau sa discutam despre ce a fost pentru ca si la meciul cu Pandurii au fost cateva momente cheie în care daca le-am fi speculat poate rezultatul ar fi fost altfel. Deci trebuie sa gandim ca din esec trebuie sa iei lucrurile si sa le analizezi si sa înveti. Din victorii la fel trebuie sa iei ce ai facut bine si sa continui pe aceasta linie. Deocamdata avem un singur punct si mergem la Bistrita cu gandul de a obtine cat mai mult din acest meci. Normal întalnim o echipa care si ea a început destul de slab acest campionat. Are zero puncte. Este începutul. Mai sunt înca 32 de etape dar fiecare meci conteaza si fiecare punct acumulat este important”, a spus antrenorul Cristi Pustai.

Eric în asteptare. Lulacu la fel

Gazistii nu cred zvonurile ca Bistrita se va retrage din liga 1, iar Pustai spera ca jucatorii sai sa fie concentrati si sa joace asa cum trebuie pe terenul Gloriei. Mediesenii nu se pot baza înca pe Lulacu si Eric, dar în lot va fi un alt nou venit, Asaftei fiind legitimat cu acte în regula la Gaz Metan.

”Situatia financiara a Bistritei este probabil aceeiasi de cativa ani si zvonul ca echipa se desfiinteaza sau ca echipa se retrage au mai fost si acum patru ani si acum trei ani. Eu cred ca este o echipa cu traditie, echipa care nu va parasi scena ligii 1 asa desfiintandu-se pentru ca este o resedinta de judet si pana la urma se vor gasi fonduri ca aceasta echipa sa continue activitatea. Acest lucru nu trebuie deloc sa ne impresioneze, nici sa ne destabilizeze, nici sa credem ca la Bistrita vom avea un meci usor. Din contra vom întalni un adversar care are mare nevoie de puncte ca si noi de altfel. Legat de lot nu sunt probleme, doar ca cei doi jucatori care erau în asteptare asa cum scrie si programul pentru cartea verde, au ramas tot în asteptare. E vorba de Lulacu si de Eric. Iar de Victoras Asaftei ieri a fost înregistrat transferul si este apt de joc” a mai spus Pustai.

Partida dintre Gloria Bistrita si Gaz Metan deschide etapa din acest weekend, asta seara cu începere de la ora 19.00