Geraldo despre MM Stoica: E un manager prea bun pentru ţara asta!

492

Geraldo Alves are numai cuvinte de laudă pentru fostul său manager, Meme Stoica. Spre deliciul oficialului stelist, fundaşul portughez spune că Stoica este un conducător cum rar i-a fost dat să vadă în cariera sa.

„Cred că Mihai Stoica e cel mai bun manager pe care eu l-am cunoscut, cred că e prea bun pentru ţara asta. El vrea să facă mai mult cu Steaua, e o persoană care ştie mult fotbal”, a declarat Geraldo pentru Dolce Sport.

Meme n-a rămas dator şi i-a dar replica lui Geraldo prin intermediul contului său de Facebook: .„Ziarişti aserviţi, scrieti la comanda cui vreţi până vă plictisiţi…mie îmi este suficient ce spune un jucător lansat în fotbalul mare de către The Special One… Muito obrigado meu amigo especial Geraldo (n.r. Îi mulţumesc prietenului meu special Geraldo).

Geraldo, care şi-a terminat contractul cu Steaua, a vorbit şi despre relaţia pe care a avut cu vestiarul. Geraldo spune că a lăsat mulţi prieteni în urmă, însă cei mai apropiaţi i-au fost Gardoş şi Leandro Tatu.

„Am rămas prieten cu Tatu, Gardoş, cu Eric , Chipciu, Tănase… mulţi! Cel mai bine m-am înţeles însă cu Gardoş şi Tatu. Tot timpul noi mergeam la masă împreună”, a mai spus Geraldo.

Acesta a păstrat cuvinte frumoase şi pentru fostul său antrenor Mihai Stoichiţă: „A fost o persoană bună, cu inimă bună, ştie cum să trateze jucătorii, ştie ce vor jucătorii, a făcut atmosferă bună la echipă. Stoichiţă a făcut un vestiar foarte bun, pe care nu îl poţi distruge în viitor chiar aşa uşor”, a mai spus Alves