Hagi crede ca Real Madrid va juca finala Champions League

603

hagiGheorghe Hagi apreciaza ca fosta sa echipa Real Madrid are in acest an o sansa mare de a castiga Liga Campionilor la fotbal, dupa ce a trecut de Manchester United in optimile de finala (1-1 in tur si 2-1 in retur).

Hagi crede ca problemele interne de la Real Madrid au fost rezolvate de antrenorul Jose Mourinho si echipa spaniola a iesit intarita din aceasta incercare. ”Pacat ca s-a stricat meciul cu o eliminare. Era un joc echilibrat, ma bucur ca Madridul a trecut mai departe. Dar a contat eliminarea, s-a rupt echilibrul jocului si Madridul a venit pestei ei. Manchester nu a mai stiut sa gestioneze jocul in ultimele 30 de minute, dar asta e fotbalul. Eu am zis, inainte de meci, ca daca trece de Manchester, Real castiga trofeul. E drumul pe care l-a avut Inter, cu probleme multe, le rezolva intern si atunci grupul devine foarte puternic, scoate ce are mai bun, si asa arata Madridul in momentul de fata. S-a reunit grupul in vestiar si sunt foarte puternici, concentrati, determinati si cred ca au o sansa importanta anul acesta in Champions League”.

Fostul international a opinat ca Borussia Dortmund a fost clar peste Sahtior, care a pierdut clar (0-3) returul din Germania, dupa un 2-2 acasa: ”Am vazut meciul, Dortmund a dominat, e o echipa foarte buna, mai ales acasa. Nu le-a dat nicio sansa celor de la Sahtior. E prima oara cand Sahtior e depasita de o asa maniera. Fotbalul german arata bine de tot, sunt pe un drum foarte bun si in viitorul apropiat isi doresc sa depaseasca Spania. De asta l-au luat pe Guardiola, e o mutare care arata ca vor sa devina mai buni decat spaniolii. Sa ia din secretele lor, or sa vada mai clar, mai concret ce concept are Spania”.