Herea: E frustrant pentru noi sa fim pe ultimul loc in clasamentul echipelor bucurestene

437

Atacantul Ovidiu Herea sustine ca Rapid poate recupera diferenta de puncte care o desparte de primul loc din clasament ocupat de Steaua.
„Ne dorim sa castigam urmatoarele meciuri pe care le avem, sunt meciuri importante si nu stam foarte bine in clasament in acest moment. Avem de recuperat foarte multe puncte fata de primul loc. E destul de frustrant pentru noi sa fim pe ultimul loc in clasamentul echipelor bucurestene. Ne doream foarte mult sa fim pe primele locuri, la o diferenta foarte mica, dar campionatul este lung si avem timp sa recuperam. Nu ne mai permitem sa pierdem puncte. A fost si jocul de vina, au fost si alte lucruri de vina”, a adaugat Herea, care a precizat ca nu s-a gandit sa-si depuna memoriu pentru a deveni jucator liber de contract desi sunt intarzieri cu plata salariilor.

Desi Rapid se afla la egalitate de puncte cu Chiajna, Herea considera ca cele doua grupari nu pot fi comparate.

„In clasament suntem la egalitate de puncte cu ei, dar nu cred ca se pune problema sa ne batem de la egal la egal cu Chiajna. Rapid este o echipa mare, cu foarte multi suporteri minunati. E o echipa de traditie, care anul trecut a jucat in grupele Ligii Europa, a jucat finala Cupei Romaniei si a terminat intre primele echipe ale Romaniei”, a completat Herea.