Ionel Danciulescu a devenit o legenda vie. Tocmai a doborat un record!

536

Atacantul echipei Dinamo Bucuresti, Ionel Danciulescu, a jucat in meciul de la Brasov pentru a 486-a oara in primul esalon si a trecut pe locul doi in clasamentul all-time al prezentelor in Liga I.

Danciulescu l-a depasit pe Florea Ispir si se afla la cinci meciuri in urma fostului international Costica Stefanescu, liderul acestei ierarhii, informeaza site-ul oficial al FRF.

Mijlocasul rapidist Paul Codrea a revenit in Liga I dupa 11 ani de activate in strainatate, la fel ca si Dan Petrescu. Doar Gheorghe Popescu s-a intorDanciulescu, locul 2 in clasamentul prezentelor in Liga Is in primul esalon dupa o perioada mai mare, de 12 ani.

Ultimul gol marcat de stelistul Cristian Tanase pe Arena Nationala a fost al 2.350-lea primit de Universitatea Cluj in Liga I (cel mai mare numar de goluri primite de o echipa aflata acum in primul esalon).

Echipa Astra Ploiesti a trecut pe locul 35 in clasamentul all-time, depasind formatia Ripensia Timisoara, iar Concordia Chiajna a urcat pe locul 66, depasind echipele CS Mioveni si Carmen Bucuresti.

Mijlocasul Sorin Paraschiv (Concordia Chiajna) a jucat meciul 200 in Liga I, fundasul Paul Parvulescu (Steaua Bucuresti) s-a aflat la partida 100 in prima liga, iar jucatorii Cornel Predescu (Gloria Bistrita) si Apostol Muzac (Universitatea Cluj) au evoluat in meciul 50 pe prima scena.

Fundasul Cadu (CFR Cluj) a marcat golul 20 in Liga I, iar atacantul Adi Rocha (Steaua Bucuresti) se afla la a zecea reusita in prima liga. Totodata, Margina (Ceahlaul Piatra Neamt) si Inkango (Otelul Galati) au reusit primele primele lor goluri in Liga I.

In etapa a III-a a Ligii I au debutat sapte jucatori: Patulea (CSMS Iasi), Georgievski (Steaua Bucuresti), Golici (CS Turnu Severin), Cleiton, Toba (ambii Universitatea Cluj), Albu si Gavra (ambii Viitorul Constanta).