Jose Mourinho: Daca nu ne calificam, este vina mea!

471

Jose-Mourinho-Real+MadridJose Mourinho a declarat, luni, ca o revenire in meciul cu Borussia Dortmund de la scorul de 1-4 este posibila, subliniind ca o eliminare ar fi „un esec” al sau, pe cand o calificare ar insemna „succesul tuturor”.

„In fotbal totul este posibil. Insa meciul tur a fost atat de prost incat nu putem spera la nimic daca jucam la fel. Pe teren trebuie sa profitam de orice. Sansa pe care o avem este ca niciun jucator nu a parasit «nava» sub pretextul unei accidentari sau orice altceva. Maine trebuie sa fim noi, adica o echipa excelenta si trebuie sa jucam asa cum stim sa o facem. Trebuie mai intai sa ne preocupam de castigarea meciului, sa conducem si apoi vom vedea”, a declarat Mourinho.

Intrebat ce greseli a observat la meciul tur, portughezul a raspuns: „Am facut analiza cu jucatorii mei si nu o reiau aici. Dar este clar ca trebuie sa fii inocent si naiv ca sa nu faci niciun fault asupra unui jucator, Lewandowski, care marcheaza patru goluri in 20 de minute, pe cand Cristiano (Ronaldo) a fost faultat de cinci ori in primele minute. Nu fac apologia agresivitatii in sens negativ, ci a unei agresivitati mentale, lucru de dorit”.