668x344_lavinia-milosovici-nascut-baietel-perfect-sanatos-transmite-mesaj-fostei-gimnaste-194513Lavinia Milosovici a nascut, marti, un baietel de peste trei kilograme, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu” a Spitalului Municipal din Timisoara, iar atat mama, cat si copilul se simt bine.

Directorul Spitalului Municipal din Timisoara, dr. Octavian Mazilu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca fosta gimnasta Lavinia Milosovici a nascut, marti, un baietel sanatos, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu”.

„Doamna Lavinia Milosovici a nascut astazi (marti – n.r.) la maternitatea Spitalului Municipal un baietel de 3,150 de grame, prin operatie de cezariana si atat mama, cat si copilul se simt foarte bine. Ne onoreaza ca doamna Lavinia Milosovici a ales maternitatea noastra, este o bucurie pentru noi”, a declarat dr. Octavian Mazilu.

Potrivit sursei citate, fiul Laviniei Milosovici va purta numele Cosmin Mihai.

Lavinia Milosovici a mai avut o fetita, care, insa, in 2008, la varsta de patru ani, a murit din cauza unei boli a sistemului nervos.

Lavinia Milosovici, in varsta de 37 de ani, a debutat in competitiile oficiale internationale in 1991 si s-a retras din activitatea competitionala dupa Jocurile Olimpice din 1996.

Fosta gimnasta a participat la trei editii ale Campionatelor Europene de juniori si seniori, sapte Campionate Mondiale si la doua editii ale Jocurilor Olimpice, adunand 29 de medalii, din care 13 de aur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.