LEONARD DOROFTEI a fost la un pas de MOARTE: L-AM LUAT CU MASINA SI L-AM DUS LA URGENTA!

559

Leonard Doroftei a fost la un pas de moarte in 2001, dupa meciul cu Raul Balbi de la Bucuresti. Rudel Obreja, presedintele FR Box, sustine ca Doroftei a fost la un pas de moarte in vestiar, imediat dupa ce l-a invins la puncte pe Balbi!

„In 2001, cand a avut loc revansa lui cu Balbi la Bucuresti, el era sa moara in vestiar, in baie. A trecut prin niste momente foarte grele, dupa un meci foarte greu. Eu l-am luat cu masina mea si m-am dus, cu claxoane si cu faza lunga, pana la spitalul de urgenta, din Floreasca, am stat acolo toata noaptea cu el, n-am vrut sa plec, am stat numai langa el. Nu am plecat nici in momentul in care a facut RMN, in momentul in care exista radiatii in camera, pentru ca mi-a fost frica sa nu moara! La camera de primire oamenii nici nu intelegeau cine e! Am blocat prin intermediul unor baieti de acolo usa, pentru ca presa sa nu aiba acces. Era intr-o situatie neplacuta, un campion mondial pe targa arata prost dupa meci, am incercat sa-i apar imaginea. Ii scadea pulsul la 30 sau la 40, am stat toata noaptea langa el. Martori sunt Feri Vastag, Adrian Fetecau si sotia lui Doroftei, care a stat langa el toata noaptea” a declarat Rudel Obreja la Radio GSP.

Leonard Doroftei a replicat in Cancan: „Au fost niste probleme atunci, dar nici pe departe de anvergura celor descrise de Obreja. Eu am fost cel care i-am zis sa lase boxul liber si acum incerca o razbunare. Ce rost are sa readuca in discutie un subiect de acum 11 ani? Sotia mea a fost langa mine si stie ca in nici un caz nu am fost la un pas de moarte. Sunt niste aberatii fara rost”.