Liga 2: Penescu RENUNTA complet la FC Arges!

603

PENESCUFiul omului de afaceri Cornel Penescu, Andrei Penescu, a trimis o adresa Primariei Pitesti prin care cedeaza jumatate sau toate actiunile pe care le detine la echipa de fotbal, sustinand ca acest demers este facut „pentru binele FC Arges”.

„Vreau sa mentionez faptul ca Andrei Penescu chiar a cedat echipa primariei, asta ca sa nu mai facem fel si fel de discutii, ca nu are un act oficial, ca nu a mers nimeni sa discute la primarie. Am o adresa oficiala catre domnul primar, cu numar de inregistrare, prin care cedeaza jumatate sau toate actiunile, in functie de dorinta dumnealor. Ramane ca domnul primar sa-si exprime pozitia. Andrei Penescu a spus foarte clar ca nu mai este dispus sa investeasca in aceasta echipa, deoarece este singur si nu renteaza. Toata lumea in loc sa-l aprecieze, il injura, atat pe el, cat si pe tatal lui. De aceea s-a hotarat sa predea aceasta echipa primariei, o echipa care poate fi dusa in prima liga cu usurinta, daca vin ceva intariri si daca te ocupi cum trebuie de ea. Acum nu putem sa mai speculam faptul ca nu vrea sa dea echipa sau ca are alte intentii domnul Penescu. Vrea sa o cedeze primariei, sau, daca vine un alt investitor ,cu cea mai mare placere lasa echipa. Dar sa vina un investitor serios, hotarat sa faca treaba la FC Arges. Pentru binele lui FC Arges, Penescu renunta”, a declarat Catalin Barbu, managerul FC Arges, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a adaugat ca datoriile clubului sunt de aproximativ 150.000 de euro. „Nu avem datorii de un milion de euro, nu este adevarat. Acestea sunt de 150.000 euro cred. Daca nu se va gasi altcineva dispus sa finanteze este posibil ca clubul sa se si desfiintze„, a precizat Barbu.