Liga Profesionista de Fotbal si-a prezentat OFICIAL noul SITE!

546

Liga Profesionista de Fotbal si-a prezentat oficial noua sigla si noul site, schimbarile facand parte din procesul de rebranding inceput la sfarsitul anului 2013.

„Asa cum am promis inca din noiembrie 2013, Liga Profesionista de Fotbal s-a tinut de cuvant in ceea ce priveste schimbarea imaginii cu care fusese perceputa de media si de iubitorii de fotbal. De astazi, LPF relanseaza site-ul www.lpf.ro cu un design nou, cu mai multa informatie si, de ce nu, cu inca si mai multa apropiere fata de cei care traiesc in si pentru fenomenul fotbal”, a declarat Gino Iorgulescu.

Noul site prezinta informatii despre fiecare dintre cele 18 cluburi din Liga I, cu date istorice, prezentari de jucatori si stadioane, precum si statistici amanuntite.

Platforma isi propune sa dezvolte doua paliere de comunicare: competitia sportiva si continutul corporate, iar ulterior este posibil ca www.lpf.ro sa se scindeze in doua tipuri de micro-site-uri, unul dedicat suporterilor si unul pentru vizitatorii care vor sa inteleaga mai bine politicile, initiativele si actiunile Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pana atunci, LPF isi dezvolta canalele social media. Daca pagina oficiala de Facebook a fost deja lansata, LPF se va regasi in curand si pe Twitter, YouTube si Instagram.

Un alt proiect al conducerii Ligii este dezvoltarea unei platforme „business-to-business” pentru a inlesni colaborarea dintre LPF si cluburi, aceasta urmand sa devina activa cel mai tarziu in iulie 2015.

Sursa: mediafax.ro