Lita Dumitru: Plec din tara asta, mi-a ajuns! Pentru tara asta mi-am dat si sufletul si acum…!

514

0.FOTBAL:SPORTUL STUDENTESC-CONCORDIA CHIAJNA 1-0,LIGA 2 (28.02.2010)„Vreau sa plec din tara asta, mi-a ajuns, pentru tara asta mi-am dat si sufletul si acum… Ma voi duce in Germania, ca mi-au iesit actele, si ma voi ocupa sa antrenez o grupa de copii si juniori!“, a declarat fostul international pentru Sport Total FM.

In prezent, Lita Dumitru antreneaza o grupa de juniori la Concordia Chiajna si este foarte informat cu situatia actuala din Liga I. Dupa ce Rapidul n-a primit licenta pentru sezonul urmator, oficialii ilfoveni s-au oferit sa ajute echipa din giulesti dorind sa fuzioneze pentru sezonul viitor.

“Am auzit si eu despre asta, dar nu cred ca eu pot fi la baza acestor discutii. Eu am alte planuri, dar nu cred ca asa ceva se poate intampla, chiar daca ar fi un avantaj mare pentru giulesteni. Din pacate, noi nu mai punem accentul pe copii si nu stiu cum naiba scapam de FIFA si UEFA, care obliga fiecare echipa sa aiba o Academie… Noi avem talente pure, dar nu exista antrenori care sa-i pregateasca! Daca am tine cont de asta, am avea si noi sanse la un trofeu european“, a mai declarat Lita Dumitru.