Lituanianul Mantas Griskenas va juca la CSU Sibiu

369

Jucatorul de 2.00 metri a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea universitara si se alatura lotului pregatit de Dragan Petricevic. CSU pleaca duminica intr-un stagiu de pregatire la Miercurea Ciuc.

CSU Atlassib Sibiu are placerea sa anunte oficial ca a realizat transferul jucatorului lituanian Mantas Griskenas. Jucatorul de 27 de ani si 2.00 metri inaltime a evoluat ultima data in Suedia la Sodertalje Kings, echipa cu care a ajuns in sezonul trecut pana in finala campionatului. Baschetbalistul care evolueaza pe postul de extrema, completeaza astfel lista jucatorilor nou veniti in aceasta vara la Sibiu, alaturi de Knutson, Velickovic, Vajda, Aktas, Markovic si Gruev.

”Putem spune ca in acest moment si pana la revenirea din cantonamentul in care plecam duminica la Miercurea Ciuc nu vor mai aparea modificari in lotul echipei. Totusi pana la finele perioadei de transferuri s-ar putea sa mai vedeti unul sau chiar doi jucatori noi la CSU Sibiu. Nu ne-am propus sa facem aceste transferuri. In mod normal noi am incheiat lista de achizitii. Din punctul nostru de vedere, CSU Atlassib Sibiu a facut transferurile pentru sezonul viitor” a declarat antrenorul Dragan Petricevic pentru csusibiu.ro.

Altfel CSU Atlassib Sibiu pleaca duminica la Miercurea Ciuc pentru un stagiu de pregatire, iar revenirea in oras este programata pentru data de 23 de august. Toti jucatorii din lot sunt apti si valizi de joc.