Antrenorul Sahtiorului, Mircea Lucescu, a intrat miercuri in direct la Digi Sport, in cadrul emisiunii Fotbal Club, si a explicat situatia ivita la meciul castigat de echipa sa cu 5-2 pe terenul lui Nordsjaelland, cand Luiz Adriano a marcat golul 2 dupa o minge de arbitru trimisa oaspetilor.

„Mi-am cerut scuze, imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva, ca am marcat acel gol. Dupa aceea, nu le-am spus eu jucatorilor mei sa se dea la o parte, dar s-au dat. Unii da, unii nu, dar pana la urma i-au lasat sa egaleze, ce mai trebuia sa facem? Dar oricum, am batut cu 5-2, desi trebuia sa avem 8-2!

Danezii au dat doua goluri din doua suturi. A fost diferenta mare de valoare, sa fim seriosi. Au aparut aceste discutii pentru ca a fost vorba de o echipa din Est. Daca era o echipa din Vest, nu mai vedea nimeni aceasta situatie! Am patit-o noi la fel cu Barcelona si n-a mai vorbit lumea atat de mult. Luis Adriano asa a simtit el in momentul acela, nu s-a gandit inainte. Eu sunt foarte multumit de jocul echipei mele si de rezultatul obtinut, ” a spus tehnicianul.

Acesta a spus ca danezii nu ar fi putut egala la faza de dupa doua minute, daca unii dintre jucatorii sai nu ar fi dat dovada de fair-play: “Cei mai in varsta au inteles situatia si asta a fost foarte bine. S-au dat la o parte. Asa cum a fost, a fost foarte bine. Sunt profesionisti, daca au stiut s-o faca si sa nu se vada prea tare, atunci au facut-o! Desi suntem calificati, in ultima etapa vom juca la victorie cu Juventus!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.