Lucescu, dupa ce a realizat eventul in Ucraina: Fernandinho este dorit de Man City, 50 de milioane de euro!

480

mircea-lucescuLa putin timp dupa ce a castigat Cupa Ucrainei, Mircea Lucescu a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a vorbit despre succesul echipei sale in acest sezon.

„Un meci foarte spectaculos, la Harkov. A fost greu pana cand am marcat primul gol, putea sa fie o victorie si mai neta, sunt foarte multumit de jucatorii mei. Sigur, am si folosit prima echipa, spre deosebire de ultimele meciuri.

A fost un moment de sarbatoare mare, ne-a inmanat presedintele Ucrainei Cupa, s-a intors si Razvan Rat, pe care baietii l-au aplaudat pentru ca a reusit sa obtina un contract la West Ham. Cu totii i-am urat succes, merge intr-un campionat dificil, dar sunt sigur ca va fi la inaltime.

Ne pregatim pentru sezonul viitor de Champions League, speram ca greselile de anul acesta sa ne intareasca. Mai intai in grupe, apoi in faza a doua, care este aproape imposibila pentru echipele din est. Obiectivul nostru este sa mai facem un pas, nimic mai mult. Sigur, daca se iveste posibilitatea, dar pe noi ne preocupa sa ne tinem toti jucatorii.

Fernandinho este dorit de Man City, sigur, suma e foarte mare, 50 de milioane de euro, Mikhtarian are clauza de 30 de milioane, speram sa nu ii pierdem„, a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.