Lucian Bute revine in ring pe 18 ianuarie impotriva lui Jean Pascal!

584

buteLucian Bute va reveni in ring pe 18 ianuarie, la Centre Bell din Montreal, cand urmeaza sa-l aiba ca adversar pe canadianul Jean Pascal, potrivit mediafax.ro.

Impresarul lui Pascal, Yvon Michel, a confirmat faptul ca lupta va avea loc la inceputul anului viitor, adaugand ca ambii boxeri au „contracte semnate” pentru acest meci.

La randul sau, Jean Bedard, presedintele Interbox, clubul lui Bute, a precizat:

„Lucian mi-a confirmat ca este pregatit sa boxeze pe 18 ianuarie, la Centre Bell. L-am informat pe Yvon Michel ca, in cazul in care Jean Pascal nu este disponibil, Adonis Stevenson este o buna optiune pentru Bute”.

Adonis „Superman” Stevenson este un boxer canadian de origine haitiana, in varsta de 36 ani, care l-a invins in luna iunie prin KO pe americanul Chad Dawson, deposedandu-l de titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiune WBC.

Lucian Bute, care a pierdut anul trecut, in luna mai, centura de campion al categoriei supermijlocie (IBF) in urma infrangerii suferite in fata britanicului Carl Froch, a boxat ultima oara in noiembrie 2012, cand a reusit sa-l invinga la puncte, in unanimitate, pe rusul Denis Gracev, intr-un meci desfasurat la Montreal.

Boxerul roman, in varsta de 33 ani, are acum in palmares 31 de victorii (24 inainte de limita) si o singura infrangere.