Mansa retur din turul II al Ligii Campionilor: VARDAR Skopje – STEAUA Bucuresti, 21:45, PRO TV!

1154

steauaIn aceasta seara se disputa mansa retur din turul II al Ligii Campionilor, Vardar Skopje – Steaua Bucuresti, ora 21:45, ProTV, potrivit gsp.ro.

Chiar daca la Bucuresti au fost calcati in picioare de ros-albastri, elevii lui Blagoja Milevski cred ca pot produce o minune:

„E clar ca nu prea mai avem sanse la calificare, dar atat timp cat sperante inca mai exista, vom incerca sa facem acest lucru. Avem nevoie de sprijinul celor din tribune si vrem sa oferim mai multe decat la meciul de la Bucuresti. Acum jucam in fata publicului nostru si speram sa ne conduca spre o victorie, impotriva unei echipe puternice ca Steaua”, a precizat Mite Cikarski, fundasul echipei.

„Am avut o zi proasta la Bucuresti”

Cu trei goluri luate in deplasarea de pe Arena Nationala, portarul Igor Pavlovici crede ca doar fanii le pot ajuta pe gazde sa castige duelul de azi:

„Nu mai avem nimic de pierdut, trebuie sa purtam o lupta agresiva in meciul retur cu Steaua. Sper sa vina cat mai multi fani la stadion si sa avem sprijinul lor pentru a incerca sa producem o surpriza. Putem mai mult decat am aratat la Bucuresti, chiar daca Steaua a confirmat asteptarile noastre, fiind cu adevarat o echipa foarte puternica”.

De aceeasi parere e si tehnicianul Milevski:

„Sper ca suporterii nostri sa umple stadionul si sa arate ca suntem o natiune fotbalistica, asa cum a aratat publicul roman la Bucuresti. Meciul din tur a reprezentat una din zilele noastre proaste, nu cred ca se poate repeta. Vrem sa demonstram ca stim sa jucam fotbal si ca putem fi competitivi in fata Stelei. Steaua este o echipa mare si a stiut sa profite de momentele noastre de slabiciune si deconcentrare”.