Marian Rada: Domnul Copos EXISTA, nu am mai vorbit insa cu dansul!

433

Marian Rada, a declarat sambata seara, dupa infrangerea din meciul cu Otelul Galati, scor 2-3, ca.acesta este cel mai greu sezon de cand este la gruparea giulesteana si ca jucatorii sunt „cu psihicul la pamant”.

„A fost un meci pe care nu ma asteptam sa il pierdem. Se pare insa ca jucatorii mental nu au fost conectati la joc. Isi fac probleme pe ce cale o vor apuca, sunt cu psihicul la pamant si in aceste conditii nu pot avea rezultate. E cel mai greu sezon de cand sunt eu la Rapid. Toata lumea e suparata iar eu cred ca sunt cel mai suparat pentru ca nu am reusit sa fac ceva in aceasta perioada de criza. Se pare ca multi jucatori vor sa paraseasca echipa in iarna. Noi ne-am facut o lista cu jucatori care pot face pasul de la echipa a doua la prima echipa, dar si aceia trebuie sa se integreze, sa faca o pregatire adecvata, pentru ca este o diferenta mare intre Liga a III-a si Liga I” , a spus Rada.

Tehnicianul este de parere ca eliimnarea lui Walace a fost foarte usoara. „Eu nu prea comentez arbitrajul, dar acolo s-a rupt echilibrul si nu era nevoie de o astfel de decizie”, a precizat Marian Rada.

Rada a adaugat ca nu se poate realiza nimic daca echipa nu este sustinuta de conducatori si de suporteri: „Domnul Copos exista, nu am mai vorbit insa cu dansul. Daca nu sunt insa toti langa echipa, patron, conducatori, suporteri, nu se poate realiza nimic. Eu trebuie sa rezist, sunt condamnat sa rezist!”.