Marius Alexe prefer SA MOARA DE FOAME decat se mearga la Steaua!

545

marius_alexe_foto_vena.roGigi Becali, a declarat, luni, ca a dorit sa-l transfere pe atacantul Marius Alexe de la Dinamo, dar fotbalistul i-a transmis prin intermediul impresarului Victor Becali ca mai bine moare de foame sau se lasa de fotbal, decat sa joace la echipa rivala.

„I-am spus lui Victor de Alexe si Alexe i-a zis lui Victor ca el moare de foame, se lasa de fotbal, dar nu vine la Steaua. Ala-i crescut de Dinamo acolo, cainii astia sunt periculosi… Asa a zis, ca se lasa de fotbal si moare de foame si la Steaua nu vine. I-am zis lui Victor sa-i intrebe (n.r. – pe oficialii dinamovisti) cat vor, poate ii dam un salariu mare (n.r. – jucatorului) Mi-a zis Victor: «Bai, Gigi, nu vine!» Astia de la Dinamo sunt unii d-aia fanatici, caini fanatici, turbati. Caini turbati, carora n-ai ce sa le faci. Alexe e fotbalist! Atat are Dinamo clasa de fotbalist, Alexe. Dar n-ai cum sa-l iei”, a spus Becali la DigiSport.

Finantatorul FC Steaua a reafirmat ca va incerca, luni seara, sa discute transferul jucatorilor Gheorghe Grozav si Jeremy Bokila de la Petrolul Ploiesti. In ceea ce priveste transferul unui fundas dreapta, Becali a precizat ca antrenorul Laurentiu Reghecampf doreste sa achizitioneze un jucator din nationala Israelului care evolueaza pe acest post la o echipa din Cipru.