Melinda Pantis s-a calificat in sferturi la CM de box feminin!

719

1boxMelinda Stefania Pantis s-a calificat in sferturile de finala din cadrul Campionatelor Mondiale de box feminin (juniori) de la Albena (Bulgaria), potrivit agerpres.ro.

Pantis a dispus in optimi de Marie Maciejewski (Germania), la puncte, cu 3-0, urmand sa boxeze in sferturi cu americanca Marisol Llamas Lopez, care a trecut cu 2-1 de chinezoaica Xiao Lan.

Alte cinci romance au parasit competitia, fiind invinse in galele de marti, in optimile de finala.

La tineret, Alina Andreea Crisan a fost invinsa la puncte in limitele categoriei 57 kg de australianca Elizabeth Claire Nicolson (2-0). Alina-Maria Eftimescu a cedat si ea la cat. 64 kg, in fata rusoaicei Daria Tomas, care s-a impus prin KO tehnic in repriza a doua.

La sectiunea junioare, Andreea Seni a fost intrecuta prin KO tehnic in prima repriza de poloneza Agata Kawecka, la cat. 50 kg. Angela Iordache (cat. 60 kg) a pierdut tot prin KO tehnic in primul rund al meciului cu americanca Iesha Kenney. Alexandra Luca a fost eliminata de americanca Ashley Perez, victorioasa la puncte, cu 3-0, la cat. 52 kg.

Romania a deplasat la Mondialele din Bulgaria un lot de 19 sportive si mai are in competitie doar 10, 3 la tineret si 7 la junioare.