Memorialul ”Elemer Tordai” aduce la Sibiu campioana Africii la baschet masculin

562

CSU Atlassib Sibiu are placerea sa invite fanii baschetului la memorialul Tordai, eveniment la care participa Etoile Du Sahel (campioana Tunisiei si a Africii), CSM Bucuresti, BCM U Pitesti si echipa sibiana. Turneul incepe joi, 6 septembrie s,i se va incheia sambata, 8 septembrie.

Pentru ca un jucator emblematic cum a fost Elemer Tordai merita sa ii fie respectata memoria as,a cum se cuvine in fiecare an s,i la toate meciurile jucate de echipa noastra, CSU Atlassib Sibiu a t,inut ca s,i in acest inceput de toamna sa omagieze as,a cum se cuvine unul dintre cei mai mari jucatori care au aparat culorile clubului sibian.

„Suntem bucuros,i ca am invitat echipe puternice la memorialul Elemer Tordai. Fara indoiala cap de afis, este format,ia Etoile Du Sahel. Este vorba de cas,tigatoarea Cupei Tunisiei, a campionatului Tunisiei s,i a Cupei Campionilor Africii. Suntem curios,i s,i noi s,i suporterii sa vedem aceasta echipa. Suntem bucuros,i ca sunt aici. De asemenea, Pites,tiul este echipa cas,tigatoare a Cupei Romaniei. CSM Bucures,ti, o echipa puternica, participanta anul trecut la Final Four s,i in play-off-ul campionatului nat,ional de baschet. Noi credem ca este un turneu puternic, iar spectacolul baschetbalistic speram sa fie unul bun pentru spectatori. Bineint,eles intrarea este libera la acest turneu. Ii as,teptam astfel pe sibieni sa fie in numar cat mai mare la aceste meciuri de la sala Transilvania”, a declarat directorul sportiv al clubului, Horat,iu Floca.

Memorialul Elemer Tordai incepe joi la Sala Transilvania, iar intrarea este libera la toate partidele.

Iata programul oficial al partidelor de la Memorialul Elemer Tordai:

Joi, 6 septembrie 2012

Ora 16.00: Etoile Du Sahel – CSM Bucures,ti

Ora 18.00: CSU Atlassib Sibiu – BCM U Pites,ti

Vineri, 7 septembrie 2012

Ora 16.00: Etoile Du Sahel – Pites,ti

Ora 18.00: CSU Atlassib Sibiu – CSM Bucures,ti

Sambata, 8 septembrie 2012

Ora 15.00: CSM Bucures,ti – BCM U Pites,ti

Ora 17.00: CSU Sibiu – Etoile Du Sahel