Messi despre Gheata de Aur: NU MA LUPT pentru premii! Este o mandrie sa fiu ATAT DE APROAPE de Pele!

485

Internationalul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, care a primit luni Gheata de Aur pentru cele 50 de goluri marcate in campionat in sezonul 2011-2012, s-a declarat mandru de faptul ca este foarte aproape de recordul brazilanului Pele, de 75 de reusite pe an.

La doar 25 de ani, Messi a trecut sambata pragul a 300 de goluri marcate in cariera. Lionel Messi, cu 73 de goluri, se apropie la doua goluri de recordul lui Pele, care a inscris de 75 de ori intr-un an, 1959, in toate competitiile.

„Pentru mine este o mandrie sa fiu atat de aproape de staticticile unei persoane atat de importante in fotbal. Scopul meu nu este sa primesc premii, ci sa ma apropii de Pele. Este frumos, cu toate ca sunt doar cifre”, a spus Lionel Messi intr-o conferinta de presa.

Argentinianul a mentionat ca el nu se lupta pentru recompense individuale, ci pentru titluri. „Nu ma lupt pentru premii. Noi jucam ca sa obtinem titluri, avem sansa de a fi bine plasati in acest sezon in campionatul Spaniei si in Liga Campionilor, iar marti incepe aventura in Cupa Spaniei”, a subliniat Messi.