Michael Jordan s-a casatorit, din nou. Sotia este cu 15 ani mai tanara!

1333

BASKETBALL HALL OF FAMEMichael Jordan, in varsta de 50 de ani, s-a casatorit, sambata, in Florida, cu iubita sa Yvette Prieto (35 de ani), pe care a cunoscut-o in 2008.

La ceremonia ce a avut loc la biserica episcopala Bethesda-by-the Sea din Palm Beach, unde s-a casatorit si magnatul imobiliar Donald Trump cu Melania Knauss, au fost prezente aproximativ 500 de persoane, informeaza publicatia People.

Jordan a mai invitat 1.500 de persoane la receptia ce a avut loc la un club de golf din orasul Jupiter, unde fostul sportiv a construit recent o resedinta.

„Planuiau acest eveniment de multe luni. Michael voia sa ii ofere lui Yvette tot ce si-a dorit vreodata”, a declarat un participant la ceremonie.

Jordan a cerut-o in casatorie pe Yvette Prieto in 2011, de Craciun. Cei doi si-au depus actele pentru a se casatori in martie.

Michael Jordan a mai fost casatorit, timp de 17 ani, cu Juanita Vanoy, de care a divortat in 2006. Jordan are trei copii cu Vanoy.

Michael Jordan, o legenda a echipei Chicago Bulls, este in prezent patronul echipei Charlotte Bobcats, un club din NBA (Liga profesionista de baschet nord-americana).