Mihai Stoica despre decesul lui Henry: Nu il cunosteam pe baiat, dar este o tragedie pe care o digeram foarte greu

506

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca este inadmisibil ce s-a intamplat la meciul amical dintre FC Balotesti si Delta Tulcea, unde un fotbalist a murit pe teren, precizand ca nu este normal ca jucatorii sa evolueze si sa faca sprinturi in conditii de caldura foarte mare.

„Este inadmisibil ce s-a intamplat, e ingrozitor. Azi am avut parte de o bucurie mare, acel aur reusit de Izbasa la olimpiada, dar si de tragedia aceasta pe care chiar si noi, cei care nu il cunosteam pe acel baiat, o digeram foarte greu. E pacat. Nu caut eu vinovati acum, dar trebuie sa intelegem odata ca avem aceeasi clima ca Italia si noi nu jucam iarna. Nu e normal ca jucatorii sa joace si chiar sa faca sprinturi pe caldura asta. Abia putem noi sa respiram, cu atat mai putin ei, care aleaga”, a spus Stoica.

Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca il cunostea pe fotbalistul care a decedat: „E pacat, nici n-am cuvinte sa spun. Era un copil pe care il cunosteam, pentru ca am jucat de multe ori cu Delta Tulcea. E pacat. Ar trebui ca aceste controale medicale pe care jucatorii le fac sa fie mult mai riguroase”, a spus Reghecampf.