Mircea Sandu, INTERZIS pe Arena Nationala!

508

sanduPresedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca i s-a interzis accesul pe Arena Nationala unde dorea sa inspecteze starea gazonului pe care se va disputa Supercupa Romaniei.

„Nu mi-au dat voie sa vad terenul. Mi s-a interzis accesul in incinta stadionului. Nu am vazut gazonul, probabil ca asta se si urmareste, sa nu-l vedem. Tocmai ca peste cateva zile se va disputa Supercupa m-am dus astazi sa vad care e situatia. Am citit ca domnul primar s-a angajat ca va fi schimbat tot gazonul. Si m-am dus sa vad daca se actioneaza in vreun fel, pentru ca mai sunt sase zile, sapte cu ziua jocului. Si omul de acolo de la firma saracul mi-a zis «Domnule, imi pare rau, nu poate sa intre nimeni». «Domnule dar eu sunt cutare, ma ocup de organizarea unui meci». Dar avem interdictie pe stadion. Asta e soarta noastra”,a declarat Sandu.

Oficialul a precizat ca din incinta Arenei Nationale lipsesc oamenii care ar fi trebuit sa munceasca la amenajarea stadionului:

„Nu am cum sa vorbesc cu domnul primar pentru ca pleaca in Uzbekistan. Dar pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Ce treaba are primarul cu situatia asta? Cei care ar trebui sa rezolve problema asta ar trebui sa o faca, nu sa se ascunda. Eu sunt beneficiar acolo si platesc chirii peste chirii, o gramada de bani. Ultima investitie ne apartine noua, federatiei, si de aceea nu inteleg. Si daca s-a facut in ultima saptamana toaletizarea spatiilor exterioare mi se datoreaza mie, eu am vorbit cu primarul si i-a trimis sa-si faca treaba. Daca mergi acum pe acolo nu e un om si ar fi trebuit sa roiasca, la ditamai complexul”.

Sursa: mediafax.ro