LIGA 1

MM Stoica nu-l vrea pe Marius Pena la Steaua

FC Steaua Bucuresti v FC Otelul Galati - Romanian Liga 1Gigi Becali, a declarat, marti, intr-o emisiune televizata, ca a dorit sa-l transfere pe atacantul Marius Pena de la Otelul Galati, dar s-a opus tranzactiei managerul general Mihai Stoica.

“M-am gandit la Pena, dar i-am spus lui Mihai si nu vrea Mihai. L-am vazut la un meci si l-am sunat pe MM Stoica, care a zis ca nu. Eu nu fac de capul meu. De Maxim putea sa zica oricine, e valoros, si totusi am intrebat si pe MM si pe Reghe. Dar la Pena nu fac de capul meu. MM a zis ca nu e de Steaua. Nu stiu de ce a zis asta. Desi eu il vad puternic, daca ar face pregatire cu noi ar putea fi mult mai bun. Da cu capul, e puternic, protejeaza bine mingea, e periculos. Eu caut un atacant din Romania si atunci am zis «uite, Pena» si am zis si de ala de Brasov, Batin. Ca doar nu o sa-l iau pe «Iliescu» (n.r. Ilijoski) de la Rapid” , a declarat Becali, la GspTV.

Becali a facut aceste afirmatii dupa ce presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a propus conducerii FC Steaua sa il achizitioneze pe atacantul formatiei Otelul Galati Marius Pena.  “Dupa parerea mea, daca vor un varf, propun sa il ia pe Pena de la Galati. Daca eu eram manager la Steaua, pe Pena l-as fi luat. Deci, pentru retur, eu l-as fi luat pe Maxim si un varf de atac, atat, niciun fundas dreapta, nimic” , a declarat, marti, oficialul Ligii.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP