Moldovan vrea promovarea Rapidului din primul an!

664

Clipboard01Viorel Moldovan este noul antrenor al FC Rapid, fiind prezentat oficial la baza ProRapid, antrenorul declarand ca isi doreste promovarea in Liga I din primul an, potrivit mediafax.ro.

„O sa am presiune ca antrenor la Rapid. Exigenta este enorma. Vin intr-un moment destul de delicat cand nu curge inca lapte si miere. Sper sa creez o emulatie de a readuce echipa in prima liga. Nu avem timp de pierdut, vreau promovarea din primul an. Rapidul este o echipa cu o istorie mare care obliga. Rapidul este un brand. De doua zile vorbesc cu domnul Zamfir (n.r. – Adrian Zamfir, unul dintre actionarii FC Rapid) si nu am tergiversat lucrurile. Nu ascund ca am vrut sa vin antrenor la Rapid. E momentul sa dau si eu ceva Rapidului, pentru ca el mi-a oferit multe”, a spus Moldovan.

Viorel Moldovan spera ca Sandu Tabarca sa faca parte in continuare din staful tehnic, precizand ca i-a propus acelasi lucru si lui Daniel Pancu, dar acesta doreste sa se concentreze asupra carierei de jucator.

„Imi doresc foarte mult ca Sandu Tabarca sa ramana langa mine. Este un om capabil, iar mingea este la el in teren. Nu stiu daca Marian Rada va accepta sa-mi fie colaborator. Pe Pancu ma bazez foarte mult, este vocea mea din teren. I-am propus sa-mi fie colaborator, dar a refuzat, a zis ca vrea sa se concentreze pe teren”, a precizat Moldovan.