Munteanu la discutii cu Dinamo. Pustai e si el pe lista cainilor rosii pentru inlocuirea lui Bonetti

496

Sefii „cainilor” vor sa mute decisiv la iarna, mai ales in cazul in care rezultatele vor intarzia sa apara, cand ar urma sa-l instaleze pe banca tehnica pe Dorinel Munteanu.Prima varianta, Dorinel Munteanu, a negat ieri ca a negociat cu Nicolae Badea, dar nu si-a putut ascunde entuziasmul provocat de o eventuala venire la Dinamo: „Nu am fost contactat de nimeni, dar Dinamo poate fi o solutie. Din punctul meu de vedere, are un lot valoros, dar ar trebui o mai mare constanta la nivelul titularilor”.

Pustai, a doua varianta
Daca ruptura dintre Dario Bonetti si conducere va deveni iremediabila, iar numirea lui Dorinel Munteanu nu va putea fi oficializata, sefii se gandesc sa-i propuna un contract lui Cristi Pustai, actualmente tehnician la Gaz Metan Medias. Chiar daca nu este un nume mare, „matematicianul” este pe placul oficialilor lui Dinamo pentru stilul sau de lucru cu tinerii care se pliaza pe strategia „cainilor”. In plus, Pustai are mari sanse sa devina somer in curand, dupa ce conducerea ardelenilor l-a bagat in sedinta si i-a dat un termen de cinci etape in care sa redreseze formatia ajunsa acum pe locul 12.

Nicolae Badea neaga negocierile cu Dorinel
Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a infirmat informatia aparuta ieri in ProSport, conform careia ar fi negociat cu Dorinel Munteanu preluarea bancii tehnice a „cainilor”. „Dorinel Munteanu reprezinta fostul jucator dinamovist pe care l-am admirat la inceputul anilor 90 si la echipa nationala. Nu am avut niciun dialog de sapte ani, de cand a avut acel incident cu cativa suporteri dinamovisti. Nu mi-am pus si nu-mi pun problema schimbarii lui Dario Bonetti. Rezultatele contradictorii si jocul fluctuant au aparut pe fondul multiplelor schimbari ale sistemului de joc si al restructurarii lotului”, a explicat Badea intr-un interviu publicat de site-ul oficial al lui Dinamo.