LIGA 1

MUTARE SOC IN LIGA 1: Hizo se intoarce la Vaslui, dupa ce a plecat cu scandal!

 Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca s-a inteles in principiu cu patronul Adrian Porumboiu pentru preluarea functiei de antrenor principal al formatiei FC Vaslui, precizand ca nu are temeri dupa criticile aduse de finantator tuturor celor care au condus echipa.

Aflat in drum spre Vaslui, Hizo a declarat ca toate detaliile contractuale vor fi stabilite in cursul serii de joi: “Au fost discutii de principiu, dar nu am stabilit concret toate lucrurile. La o echipa ca Vaslui trebuie sa ai toate lucrurile stabilite de la inceput. Nu stiu daca vor fi schimbari si la nivelul lotului, e prematur acum sa spun. Am discutat numai lucruri de principiu, concret in seara asta vom stabili si durata contractului, tot”.

Hizo spune ca nu merge la Vaslui cu inima stransa dupa ce ultimul antrenor al echipei, Marius Sumudica, a fost dur criticat de Adrian Porumboiu.

“Eu nu o am mica! Glumesc acum. Nu merg cu inima stransa din punctul asta de vedere, sunt prea trecut prin toate. Eu am stat foarte mult la Vaslui, am 80 de meciuri. Asta inseamna cam trei campionate, plus 16 in cupele europene, ceea ce inseamna 96 de meciuri. Dupa mine, cel mai mult are Dorinel Munteanu, 26 de meciuri, e diferenta mare cat am stat. Problema aici se pune cat reusesti sa stai”, a mai spus Hizo.

In cadrul unei emisiuni televizate, fostul antrenor al formatiei FC Vaslui, Marius Sumudica, a fost criticat dur de patronul Adrian Porumboiu, spunand ca a distrus echipa. La fel a procedat Porumboiu si dupa plecarea lui Augusto Inacio si a lui Viorel Hizo.

Tehnicianul sibian a mai antrenat pe FC Vaslui de doua ori, in perioada septembrie 2006-octombrie 2008 si in perioada octombrie 2010-ianuarie 2012.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP