Mutu confirma oficial: Plec din Italia. Am ales Turcia!

433

Mutu schimba campionatul dupa ani buni in Serie A. Le-a spus jurnalistilor turci ca va juca la Istanbul in sezonul viitor. Besiktas si Kasimpasa sunt solutiile pe care le are in Superliga din Turcia! Mutu le-a dezvaluit turcilor ca a fost la un pas de coroana lui Hagi la Galata, acum doi ani. Transferul pe Ali Sami Yen a picat in ultima secunda!

„As vrea sa joc in Turcia, sa traiesc in Istanbul! Sunt niste oferte foarte serioase. Pentru moment, nu pot sa spun numele echipei la care voi juca. Veti afla unde merg doar dupa ce semnez. Acum doi ani am avut o oferta foarte serioasa de la Galatasaray. Acum, circumstantele sunt altele, dar atunci a picat totul in ultimul moment, eram la cateva secunde de Galata.

Mi-ar placea sa-mi continui cariera in Turcia. Istanbulul e un oras frumos, copiii mei ar avea o educatie buna aici. Si sotia mea, care e designer, agreeaza varianta. Vom lua impreuna o decizie!”, a spus Mutu in Turcia”, a explicat Mutu.

Mutu a jucat alaturi de nume uriase din fotbal la Inter, Chelsea, Juventus sau Fiorentina, dar nimeni nu l-a impresionat la fel de tare ca zeul Hagi!

„In cariera am jucat cu fotbalisti de senzatie la echipele pe unde am trecut. Dar cel mai bun jucator pe care l-am vazut vreodata e Hagi! Nu am intalnit un talent la fel de mare si nu am jucat cu un astfel de jucator. Nu poate fi egalat de nimeni in Romania!„, a spus Mutu.