Mutu frange inimile dinamovistilor: Cred ca Ajaccio va fi ultimul meu club

442

Adrian Mutu, a declarat pentru cotidianul L’Equipe ca va incerca sa il ajunga din urma pe jucatorul formatiei PSG, Zlatan Ibrahimovici, in clasamentul celor mai buni marcatori din Ligue 1, desi va fi dificil, suedezul avand deja cinci goluri la activ.

„Va fi greu sa il ajung din urma in clasamentul marcatorilor, dar voi incerca. Inca nu l-am sunat pe Zlatan de cand sunt in Franta, dar o voi face.”, a spus Mutu.

Atacantul roman a precizat ca este foarte multumit de faptul ca a acceptat un contract la Ajaccio si ca asteapta momentul cand va fi titularizat. „Sunt foarte multumit ca sunt aici. Oamenii sunt sociabili, este important pentru mine si familia mea. Este un club mic foarte ambitios si are un presedinte foarte bun. Cred ca Ajaccio va fi ultimul meu club. Este ca intr-o familie aici si toti sunt prieteni. Astept cu nerabdare prima mea titularizare, pentru a inscrie primele mele goluri. (…) Nu m-am gandit nicio clipa sa ma retrag din activitate, in momentele dificile. Am incercat mereu sa fiu pozitiv si ambitios.”, a mentionat fotbalistul.

Intrebat la ce echipa si-ar fi dorit sa ajunga sa joace, Mutu a raspuns: „Mi-ar fi placut sa joc la Barcelona, deoarece sunt curios in privinta manierei de joc a acestei echipe. Deci optiunea mea ar fi fost Barcelona, nu Paris, desi aceasta din urma este o echipa foarte puternica.”

Mutu a debutat la Ajaccio saptamana trecuta, in infrangerea, 02, de la Lyon, din Ligue 1.