Mutu vrea la STEAUA. ”Dinamo nu imi spune nimic!”

337

foto_mutuAdrian Mutu a declarat la “Fanatik Show“, de la Digi Sport 1, ca va trata cu foarte multa seriozitate oferta de la Steaua. “Briliantul“ a spus ca este pregatit pentru un astfel de transfer si a explicat si de ce ar accepta sa revina in Liga I in tricoul ros-albastrilor.

“Deocamdata, sunt vorbe de simpatie, de apreciere reciproca prin presa, dar nimic mai mult. Dar, de ce nu as juca pentru Steaua?“, a spus Mutu la Digi Sport.

“Briliantul“ a recunoscut ca posibilitatea de a juca in grupele Champions League, dar si oportunitatea de a lucra impreuna cu prietenul sau Laurentiu Reghecampf poate cantari decisiv in luarea unei decizii.

“Normal ca este important pentru mine faptul ca Laur este antrenor la Steaua. Apoi, sansa de a juca in grupele Ligii este una care nu se poate rata. M-am cam plictisit sa joc doar un meci pe saptamana. Vreau si eu mai mult. Steaua are o echipa foarte buna si cu unu-doua transferuri poate fi si mai puternica, poate iesi si din grupe“, a continuat Mutu sa spuna la “Fanatik Show“.

Apoi, atacantul celor de la Ajaccio a lamurit si problema legata de faptul ca un dinamovist ar putea ajunge la Steaua:

“Sunt jucator profesionist. Eu nu sunt un mare dinamovist, ca nu sunt crescut acolo, ci doar un mare simpatizant. Cornel Dinu, Cristi Borcea sunt adevarati dinamovisti. Este corect ca i-am promis mai demult lui Cristi Borcea ca daca va fi sa revin ca jucator in Liga I, atunci va fi Dinamo, dar de atunci s-au schimbat multe. De cand a plecat Borcea, Dinamo nu mai imi spune nimic“.