LIGA 1

N-a fost Steaua! Si nici Petrolul! Rui Duarte a plecat la Anorthosis Famagusta

09_375826-rui-duarteFundaşul rapidist s-a inţeles cu Anorthosis Famagusta, a anunţat azi presa din Cipru, citata de Digisport. Portughezul de 32 de ani mai trebuie doar sa devina liber de contract ca sa fie din nou coleg cu Dan Alexa şi Juliano Spadacio. Tot la echipa pregatita de Roni Levi mai poate ajunge şi fostul stelist Pablo Brandan, ultima oara in China.

“A fost o situaţie foarte grea, chiar daca persoane care sunt in afara zic ca tot timpul noi, jucatorii, vrem bani. Nu a fost problema de intarzierea salariilor, pentru ca toti cei din club au fost in aceeasi situatie. Noi am respectat clubul in aceasta perioada, nu a fost asta cea mai mare problema”, a spus fotbalistul.

Lui Rui Duarte i s-a pregatit un salariu de 300.000 de euro la Anorthosis Famagusta, cu 100.000 mai mult decat salariul pe care il are in Giulesti. Neplatit de Rapid de aproape cinci luni, portughezul a plecat in vacanta cu gandul la salariile restante: “Mai repede, mai usor, vreau sa imi recuperez banii. Nu ma opresc aici, nu e usor, o sa dureze un an, doi ani, trei ani, nu ma intereseaza, sunt banii mei”.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP