Nicolae Cristescu: Ne-am inteles cu domnul Copos!

1342

86323_86323_sincron_cristescu.mp4.snapshot.10Nicolae Cristescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, ca s-a inteles cu acesta in privinta preluarii clubului, urmand ca vineri sau luni sa se oficializeze tranzactia.

„A fost o intalnire importanta, s-au rezolvat foarte multe din problemele aparute pe parcursul negocierilor. Eu si asociatul meu ne-am inteles cu domnul Copos din toate punctele de vedere, in proportie de suta la suta. Deocamdata nu s-a semnat nimic pentru ca sunt foarte multe acte de rezolvat. Dar vineri sau luni se oficializeaza totul. Nu cred ca vor fi probleme. Dansul a facut foarte multe concesii si cred ca pot sa spun de luni ca sunt noul patron al clubului„, a declarat Cristescu, dupa o intalnire cu George Copos de aproape trei ore.

Cristescu nu a vrut sa dezvaluie numele celuilalt asociat, spunand doar: „Eu si asociatul meu”, insa, conform presei sportive, numele acestuia ar fi Adrian Zamfir, de asemenea om de afaceri.

Nicolae Cristescu a afirmat ca s-a inteles cu George Copos si in ceea ce priveste sumele ce trebuie platite. „Acestea vor fi facute publice la momentul respectiv. Din punctul meu de vedere, al asociatului meu si al domnului Copos nu mai e nimic de spus. Doar daca vor aparea mici chestiuni vizavi de actele pe care le vom semna, dar asta e problema avocatilor. Domnul Copos este un om de caracter, ne stim de 20 de ani, iar dansul a tinut cont de prietenia dintre ei si a renuntat la multe. Daca ar fi negociat cu altcineva, probabil ca nu ar fi renuntat la aceste datorii”, a spus Cristescu.

Omul de afaceri a mentionat ca a fost suparat pe Copos, deoarece inregistrase la OSIM brandul FC Rapid 1923, insa sustine ca apoi a aflat ca nu a fost vina actionarului majoritar rapidist: „Cand am venit eram foarte suparat pe domnul Copos, pentru ca inregistrase la OSIM brandul FC Fapid 1923, o denumire pe care impreuna cu cei din galerie hotarasem s-o dam unei viitoare echipe. Eram foarte suparat pentru ca a facut acest gest reprobabil si de asta am spus ca e un pervers in negocieri. Dar nu a fost vina luni. El n-a stiu nimic. Taban a facut aceasta inregistrare, obligat de cei care se ocupa de insolventa, pentru a proteja bradul Rapid. N-a facut-o pentru a ne face noua rau, deci practic n-a fost vina lor”.

Nicolae Cristescu a anuntat ca maine va achita salariile jucatorilor: „Baza Pro Rapid ne-o preda suta la suta in chirie, iar pentru stadionul Giulesti vom face noi contract de chirie separata. Din staful clubului vor face parte numai fosti rapidisti care au facut ceva pentru acest club. Nae Manea, Pancu, Iencsi, valori care au insemnat ceva pentru acest club si pentru suporteri. Fanii vor avea reprezentanti in consiliul de conducere, pentru ca vrem ca acestia sa fie alaturi de noi. Sub nicio forma nu vor ramane toti jucatorii, maine le voi achita salariile la zi. Le platesc inainte sa semnez, e riscul meu. Daca nu o sa semnez pana la urma, e o paguba pe care mi-o asum, dar acesti jucatori trebuie platiti”.