”Nu o inteleg pe asta cu introducerea lui Mutu la 3-0. Ce sa faca, sa intoarca el rezultatul”

574

Dragomir_Gabriel_Chirea_01_57e3c42089Dumitru Dragomir a declarat, marti seara, ca echipa nationala a Romaniei a facut doua meciuri foarte proaste cu Ungaria si Olanda, precizand insa ca impotriva batavilor jucatorii pregatiti de Victor Piturca au jucat mult mai slab.

„Sunt multe cauze pentru care s-a pierdut meciul. E diferenta si la nivelul conducerii tehnice si la tot. Am jucat foarte prost si este un semnal de alarma pe care l-am tras inainte de aceste doua meciuri. Eu stiu care sunt perspectivele, dar nu ma pronunt. Astept ca cei care raspund de chestiile astea sa ia masurile necesare. Nu vreau sa raspund la intrebarile privind schimbarea antrenorului. Am jucat putin mai prost ca in Ungaria. Acolo am jucat foarte prost, aici am jucat foarte, foarte prost”, a spus Dragomir, la Gsp TV.

Dumitru Dragomir a precizat ca daca era in locul lui Adrian Mutu ar fi refuzat sa intre pe teren cand scorul era 0-3. „Nu o inteleg pe asta cu introducerea lui Mutu la 3-0. Ce sa faca, sa intoarca el rezultatul sau sa nu se supere? Eu daca as fi fost in locul lui Mutu, nu as fi intrat la 3-0 nici daca ma impusca”, a completat Dragomir.

Oficialul LPF a afirmat ca ar fi jucat cu Alexandru Chipciu pe postul de fundas dreapta in locul lui Gabriel Tamas. „As fi jucat cu Chipciu fundas dreapta orice s-ar fi intamplat. Cei mai buni jucatori ai nostri au fost Chiriches si Popa, inseamna ca Popa s-a accidentat daca a fost schimbat”, a explicat Dragomir.