NU se poate: Arbitrul care ne-a FURAT cu Olanda ne ARBITREAZA si cu Finlanda. VEZI ce i s-a IMPUTAT centralului in meciul cu olandezii

357

Se cunoaste arbitrul care va oficializa partida dintre Romani si Finlanda, iar amintirea cu acesta nu este una foarte buna.

Craig Thomson a fost tinta „tricolorilori” dupa trei decizii controversate luate in octombrie 2012, 1-4 cu batavii, in preliminariile CM 2014.

Arbitrul scotian Thomson nu e un personaj prea popular printre „tricolori”. „Centralul” din Edinburgh a fost personaj principal la o infringere neagra pentru „nationala”, 1-4 cu Olanda in preliminariile CM 2014. Venita intr-un moment extraordinar pentru Romania, care era lider dupa 3 meciuri, 9 puncte din tot atitea posibile!

In plus, Thomson a mai oficiat la o infringere a Romaniei, 1-2 in Austria, tot partida de preliminarii, insa in calificarile pentru CM 2010. 0% procentaj de puncte cistigate cu acesta la centru.

O ultima paralela periculoasa: jocul cu Olanda a setat recordul de asistenta pe Arena Nationala, 53.329 de spectatori. Partida cu interes la fel de ridicat ca meciul cu Finlanda, care se va disputa, cel mai probabil, cu tribunele pline!

CE I S-A IMPUTAT LUI THOMSON

Penalty acordat usor Olandei la un duel intre Narsingh si Tamas
Penalty neacordat Romaniei dupa ce Martins Indi l-a darimat in careu pe Adi Popa
Intentia de a-l elimina pe Tamas la un duel cu Lens, faza la care a intors decizia si l-a avertizat pe olandez
Ofsaid la golul patru al Olandei

„N-am mai vazut de multa vreme asa o maniera de arbitraj. Am vazut multe greseli marunte. Faulturi date intr-o singura directie, multe decizii de partea Olandei. Mi s-a parut pe fata”
Ion Craciunescu in 2012

93 de meciuri
internationale are Thomson in portofoliu. E arbitru FIFA din 2003

CUM AU REACTIONAT „TRICOLORII” IN 2012:

„Arbitrajul ostil ne-a blocat! Daca s-a dat penalty la Tamas, atunci trebuia sa se dea si la Adi Popa!”
Razvan Rat

„Daca era arbitrajul ca la Istanbul, altul era rezultatul meciului, dar arbitrul parca ne-a intors mereu”
Ciprian Marica

„Fundasul olandez m-a tras dupa ce l-am depasit”
Adi Popa

sursa: gsp.ro