OFICIAL: Rapid a retrogradat in Liga 2!

1071

copos-se-retrage-de-la-rapid-vand-clubul-pentru-un-leu-122876Membrii Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere nu au acordat gruparii giulesteane licenta pentru editia viitoare a Ligii I, a anuntat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, in cadrul emisiunii Realitatea la Raport.

Rapid Bucuresti, „U” Cluj si CS Drobeta Turnu Severin nu au primit licenta pentru editia viitoare a Ligii I, a anuntat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, in cadrul emisiunii Realitatea la Raport.

Instanta de fond a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licentei pentru editia 2013-2014 a Ligii I, iar gruparea giulesteana a atacat decizia la Comisia de Apel, dar nici aici nu au avut castig de cauza.

Dupa data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenta pot ataca decizia Comisiei de Apel a Sistemului National de licentiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie sa se pronunte pana in 31 mai cand se incheie procedura de licentiere.