LIFE SPORT

Operatia lui Ienei s-a terminat cu bine. A durat peste sapte ore!

Operatia pe cord la care Emeric Ienei a fost supus duminica, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, s-a incheiat dupa aproape sapte ore, interventia chirurgicala finalizandu-se cu succes.

Membri ai familiei lui Emeric Ienei au declarat, duminica dupa-amiaza, jurnalistilor aflati la Institutul Inimii din Cluj ca operatia pe cord la care acesta a fost supus s-a incheiat, acestia asteptand detalii din partea medicilor.Operatia a durat aproape sapte ore.

Ulterior, medicul Adrian Molnar de la Institutul Inimii a declarat ca operatia a reusit.

Fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei si al echipei Steaua a fost operat pe cord, duminica, la Institutul Inimii “Niculae Stancioiu”, din Cluj-Napoca.

Surse medicale declarau, duminica dimineata, corespondentului MEDIAFAX ca interventia chirurgicala in cazul lui Emeric Ienei urma sa dureze aproximativ patru ore, iar in cadrul ei sa fie puse patru by-pass-uri.

La Institutul Inimii din Cluj-Napoca se afla si fiica antrenorului Jenei.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, declara, sambata, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una “de rutina”, care “nu pune probleme deosebite”.

“Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea buna a lucrurilor, pentru ca ne-a sunat fiica dansului, Cristina, si am dat si eu niste telefoane, nu puteam sa fac mai mult, pentru ca plecam la Targu Jiu. Am vorbit cu medicii de acolo, este stabil, nu este in pericol si va face o operatie care este o operatie de rutina, nu pune probleme deosebite. Ii dorim sa treaca cu bine peste operatie, care va fi azi (sambata – n.r.) sau maine dimineata (duminica – n.r.), si ii dorim insanatosire grabnica”, a spus Muresan, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Fostul antrenor al echipei nationale si al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii “Nicolae Stancioiu” din Cluj-Napoca.

“Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii. I se fac investigatii medicale, iar, daca este cazul, va fi operat. Nu pot sa spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot sa spun ca in acest caz se va face ce trebuie”, declara directorul medical al Institutului Inimii “Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca, Radu Capalneanu.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP